Türk Eğitim Vakfı’nın Almanya, Fransa, İspanya Yüksek Lisans Bursları

Türk Eğitim Vakfı’nın Almanya, Fransa, İspanya yüksek lisans bursları için son başvuru tarihi 31 Mart 2017. Burs fırsatından son sınıf öğrencileri ve mezunlar yararlanabilirler.

Almanya’da;
TEV-DAAD Almanya Bursu: TEV ile Alman Akademik Değişim servisi (DAAD) Burs güzel sanatlar hariç tüm alanları kapsar (Öğrenim dili İngilizce ya da Almanca). TEV’e son başvuru ve dosya teslim tarihi 31 Mart 2017.

Fransa’da;
TEV-Fransa Hükümeti Bursu: Burs tüm alanları kapsar. (Öğrenim dili Fransızca ya da İngilizcedir.) TEV’e son başvuru ve dosya teslim tarihi 31 Mart 2017.

İspanya’da;
TEV-IE Business School Madrid Bursu: (İngilizce) Uluslararası MBA, Global MBA, Gelişmiş Finans, İş Analitiği ve Büyük Veri, Pazar Araştırması ve Müşteri Davranışı ile Kurumsal İletişim alanlarında TEV’e son başvuru ve dosya teslim tarihi 31 Mart 2017.

Detaylar için TEV duyurusuna TEV Yüksek Lisans Bursları bağlantısından ulaşabilirsiniz.

06/03/2017