ERASMUS

Makine Mühendisliği Bölümü ERASMUS koordinatörü Y.Doç.Dr. Yunus Ziya ARSLAN’dır Bölümümüzün ERASMUS hareketliliği ile ilgili güncel ve detaylı bilgilere Y.Doç.Dr. Yunus Ziya ARSLAN’ın ERASMUS sayfası‘ndan ulaşabilir, ERASMUS programı hakkında genel bilgiler için İstanbul Üniversitesi ERASMUS Program Koordinatörlüğü sayfası‘nı ziyaret edebilirsiniz.

*********************************************************************************************************************

Assist.Prof.Dr. Yunus Ziya ARSLAN is the Erasmus Coordinator of the Department of Mechanical Engineering. Current and detailed information regarding the departmental ERASMUS agreements can be found at Assist.Prof.Dr. Yunus Ziya ARSLAN’s ERASMUS page. For more information about the ERASMUS program please visit İstanbul Üniversitesi International Academic Relations Committee’s webpage.

10/02/2015