KARİYER GÜNÜ DUYURUSU

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK), Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) iş birliği ile 18 Kasım 2017’de İstanbul Hilton Bosphorus Harbiye’de Kariyer Günü etkinliği düzenlemektedir.

Öğrencilere, yeni mezunlara ve iş arayan kaliteli elemanlara hitap edecek olan etkinliğe çok sayıda seçkin şirket katılım sağlayacaktır. Böylece katılımcı şirketlerle birebir görüşmeler gerçekleştirme ve aynı zamanda şirketlerin kendilerini tanıttıkları sunumları dinleme fırsatları sunulmaktadır. Etkinlik esnasında iş alımlarında ne gibi kritlerlerin arandığı, işe alım sürecinin işleyişi, şirket kültürü, şirket prensipleri hakkında bilgilendirmenin yanı sıra öğrencilere gelecekleri konusunda bilinçli bir yönlendirme sağlanmaktadır.

İlgilenenlere önemle duyurulur…

Katılım şartları:

Katılım ücretsizdir, kayıt yapılması rica olunur. www.daad-turkiye.org

Katılımları onaylanan şirketler:

• Bosch