BİTİRME PROJESİ II DERSİ TEZ TESLİMİ DUYURUSU

MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2016 – 2017 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA BİTİRME PROJESİ II DERSİNİ ALAN VE SUNUMLARINI BAŞARI İLE TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN (SUNUM SIRASINDA SÖZLÜ VEYA TEZ ÜZERİNDE YAZILI OLARAK DÜZELTME VERİLMİŞ İSE TEZLERİNDEKİ SON DÜZELTMELERİ YAPTIKTAN SONRA) TEZLERİNİ 19 HAZİRAN 2017 PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ SAATİ BİTİMİNE KADAR ARAŞ. GÖR. MERT TERZİ VEYA ARAŞ. GÖR. MERİÇ CAN ÖZYURT’A TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

BİTİRME PROJESİ II DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN TEZLERİNİ 3 NÜSHA BEYAZ KARTON KAPAKLI OLARAK BASILI HALDE, TEZ DANIŞMANLARINA VE JÜRİLERİNE JÜRİ SAYFASINI İMZALATTIKTAN SONRA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. AYRICA TEZLERİNİN WORD VE PDF UZANTILI DOSYALARINI 2 ADET CD İÇERİSİNE KOPYALAYARAK TEZLERİ İLE BİRLİKTE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

BÖLÜM BAŞKANLIĞI

13/06/2017