2016-2017 Dönem Mezunlarımız

İ.Ü. Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü 2016-2017 dönemi mezuniyet töreni  4 Temmuz 2017 Salı günü, Mühendislik Fakültesi A Blok Konferans Salonunda mezunların, öğretim elemanlarının ve mezun ailelerinin katılımıyla ve  büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.  Törende bir konuşma yapan İ.Ü. Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet BİLGİN, Genç kimya mühendislerine başarılar dileyerek mezunlardan aldıkları eğitime ve kendilerine güvenmelerini istedi.

Ülkemizde Kimya Mühendisliği eğitimini başlatan, Türkiye’nin  en köklü ve en büyük Kimya Mühendisliği bölümü olan,  MÜDEK tarafından ulusal ve uluslararası düzeyde akredite edilen  İ. Ü. Kimya Mühendisliği Bölümü  ayrıca Dünyanın en iyi Kimya Mühendisliği bölümlerinin yer aldığı Dünya alan sıralamasında da bulunmaktadır.

12/06/2017