Kimya Mühendisliği Zirvesi 2016 Gerçekleştirildi…

İstanbul Üniversitesi Kimya Mühendisliği Kulübü olarak 8-9 Mart 2016 tarihlerinde Mühendislik Fakültesinde “Kimya Mühendisliği Zirvesi’16” etkinliğimiz ile öğrenci arkadaşlarımızın misyon-vizyonlarını oluşturma, kariyerlerine, hedeflerine yardımcı olma ve iş-staj süreçlerine destek olma amacı ile 2 gün boyunca sektörünün tanınan ve dev firmaları ile biraraya geldik. Başta Dekanımız Prof. Dr. Mehmet BİLGİN, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. İsmail İNCİ ve Kulüp Danışman Hocamız Doç. Dr. Faruk ÖKSÜZÖMER olmak üzere birçok hocamızın da destek verip, katılım gösterdiği etkinliğimizde; Dow Chemical, Pfizer, L’Oréal, Abdi İbrahim, Betek Boya, Deren Kimya, Yörsan, Kayalar Kimya, Hayat Kimya, Evyap, Pharmavision, Alfa Kimya katılım göstermiştir. Katılım gösteren tüm firmalara, öğrenci arkadaşlarımıza, saygıdeğer hocalarımıza ve Kimya Mühendisliği Kulübü’ne teşekkür ederiz.

21/03/2016