KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVARI-II DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1-)  “Kimya Mühendisliği Laboratuvarı-II” kayıtları için Kimya Mühendisliği Bölümü internet sitesinde (Öğrenci No – Lab Kayıt Formu) bulunan kayıt formunun eksiksiz olarak doldurulması ve en geç 16.02.2018 Cuma günü mesai bitimine kadar kimyamuhlabkayit2017@gmail.com adresine Excel dosyası formatında ekli olarak gönderilmesi gerekmektedir.

• Dersi alan bütün öğrenciler AKSİS’den ders kaydı yapmak zorundadır.
  • Dersi ilk defa alan ve önceden almış olup devamsız sayılan öğrenciler Excel  formunu göndermek zorundadır.
  • Dersi önceden alıp desten kalan öğrenciler Excel formunu göndermesinler.
  • Kayıt formunu göndermeyen ve kayıt formunda resim ekli olmayan öğrencilerin laboratuvar kayıtları yapılamayacaktır.

Not: Excel dosya adına sadece öğrenci numaranızı yazınız.

2.) Laboratuvar ile ilgili bilgi vermek amacıyla 15.02.2018 Perşembe günü saat 14:00’de  A311’de toplanılacaktır. Katılım zorunlu olup yoklama alınacaktır.

12/02/2018