3. Ulusal Kimya Müh. Öğrenci Kongresi

3. Ulusal Kimya Mühendisliği Öğrenci Kongresi 2-4 Mayıs 2015 Tarihleri Arasında Avcılar Kampüsünde Başarıyla Gerçekleştirilmiştir.

3.Ulusal Kimya Mühendisliği Öğrenci Kongresi, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü tarafından 2-4 Mayıs 2015 tarihleri arasında Avcılar kampüsünde başarıyla gerçekleştirilmiştir. Kongreye 18 farklı üniversiteden 200 kişi katılmıştır. Kongrede 39 sözel, 64 poster bildiri sunulmuştur. Ayrıca kongremizde çağrılı konuşmacı olarak kimya sanayiinin önde gelen firmalarından konuşmacılar katılımcı öğrencilerimize hitap ederek, onlara mezuniyet sonrasında yön verecek açıklamalarda bulunmuşlardır. Kongre kapsamında Pharmavision ve Özler Plastik firmalarına teknik gezi düzenlenmiştir. Yapılan oylama sonucunda, 4. Ulusal Kimya Mühendisliği Öğrenci Kongresinin Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından 2017 yılında düzenleneceği belirlenmiştir.

Saygılarımla,

UKMÖK-3 Düzenleme Kurulu adına,