90. Yıl Sempozyumu Teknik Program, Davet ve Katılım Formu …

Değerli Katılımcılar,

10-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi, Beyazıt’ta düzenleyeceğimiz “90 Yılın Ardından İstanbul Üniversitesi’nde Jeofiziğin Serüveni” isimli sempozyumun programı aşağıdaki linkte verilmiştir.

Sempozyuma katılım ücretsizdir. Katılım sayısında bir sınırlama bulunmamaktadır. Ancak, planlama yapabilmek ve bir katılım listesi oluşturabilmek için ekte verilen bilgileri doldurarak en kısa zamanda jfm90yil@istanbul.edu.tr adresine mail göndermenizi önemle rica ediyoruz.

Sempozyuma tüm meslektaş ve öğrencilerimizin katılımından mutluluk duyarız. Kongre merkezi haritasını, Bilimsel ve Teknik Programı, Davet Yazısı ve Katılım Formunu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Sempozyumda görüşmek dileğiyle.

Saygılarımızla.

Sempozyum Düzenleme Kurulu Adına

Prof.Dr.Z.Mümtaz HİSARLI

Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Kongre Merkezi Haritası için tıklayınız!

Bilimsel ve Teknik Programı için tıklayınız !

Katılım Formunu için tıklayınız!

28/04/2017