Sismik Akademi Sertifika Programı

Kurs Duyurusu…
İ.Ü. Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü, Sismik Akademi Bünyesinde; Sismik Proje, Planlama, Sismik Veri Toplama, İşleme ve Yorumlama Sertifika Programı, Şubat – Mayıs 2017.
Konu: Petrol Araştırmalarında kullanılan çok boyutlu (2B, 3B ve 4B) sismik veri toplama, veri işleme ve yorumlama metotları, Rezervuar Jeofiziğini oluşturan sismik niteliklerin yorumu, günümüzde deniz ve kara sismiği veri toplama, işleme ve yorumlamada kullanılan yeni yöntemler ve pratik uygulamaları….

Sorularınız için: turgaytg@gmail.com adresine sorabilirsiniz.

İ.Ü. Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü, Sismik Akademi Bünyesinde; Sismik Proje, Planlama, Sismik Veri Toplama, İşleme ve Yorumlama Sertifika Programına Hak Kazanan Öğrenci listesi, Şubat – Mayıs 2017.

Konu: Petrol Araştırmalarında kullanılan çok boyutlu (2B, 3B ve 4B) sismik veri toplama, veri işleme ve yorumlama metotları, Rezervuar Jeofiziğini oluşturan sismik niteliklerin yorumu, günümüzde deniz ve kara sismiği veri toplama, işleme ve yorumlamada kullanılan yeni yöntemler ve pratik uygulamaları.

ASİL LİSTE;

• Ömer Faruk Çiçekli
  • Elif Kuş

NOT:

1) YEDEK LİSTEDEN HAK KAZANANLAR 21 ŞUBAT 2017’DE İÜ WEB SAYFASINDA YAYINLANACAKTIR.

2) KONTENJAN NEDENİYLE LİSTEYE GİREMEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ YIL/İLK YARIYIL TEKRARLANACAK OLAN AYNI KURSTA ÖNCELİK VERİLECEKTİR.

3) SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN TURGAY GÖNÜLALAN’A MURACAAT EDİNİZ; TEL: 0 536 545 33 93 veya email:  turgaytg@gmail.com

İLK DERS 20.02.2017 TARİHİNDE SAAT 14.30’DA İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AVCILAR KAMPUSU MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOFİZİK MÜH. BÖLÜMÜ VERİ İŞLEM LABORATUVARINDA BAŞLAYACAKTIR.

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

PROF.DR.Z.MÜMTAZ HİSARLI

EĞİTMEN  Yük. Müh. T. TURGAY GÖNÜLALAN

Ayrıntılar ve Poster için aşağıdaki linki tıklayınız !

20/01/2017