MEZUNİYET TÖRENİ FOTOĞRAFLAR

Mezuniyet Törenine Katılacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Bölümümüzden temin ettiğiniz kep ve cüppeleriniz ile çektirdiğiniz vesikalık fotoğraflarınızın bir adet dijital kopyasını, 2 Haziran (Cuma) gün sonuna kadar haticegazi@hotmail.com e-posta adresine (isim – soyisim – öğrenci numarası bilgilerini de ekleyerek) göndermeniz gerekmektedir. (Mail konusunu, lütfen “mezuniyet fotoğraf” olarak belirtiniz.)

Fotoğraflar, söz konusu törende Bölümümüzün tanıtımı için yayınlanacak sunumda kullanılacak olup; renkli, jpeg formatında, maksimum 5 MB büyüklüğünde ve mutlaka kep–cüppe ile çektirilmiş olmalıdır. (Lütfen fotoğraf stüdyosundan temin ettiğiniz vesikalık fotoğraflar üzerinde, kırpma, yeniden boyutlandırma gibi işlemler yapmayınız.)

Yine aynı sunumda kullanılmak üzere; vesikalık fotoğraflarınız haricinde, bölüm arkadaşlarınız ile sosyal ortamlarda çektirdiğiniz ve yayınlanmasını istediğiniz fotoğraflarınızı da (maksimum 10 adet)  yukarıda belirtilen mail adresine gönderebilirsiniz.

NOT: FOTOĞRAFLARINIZI İSTENİLEN ÖZELLİKLERDE DİJİTAL OLARAK GÖNDEREMEMENİZ HALİNDE, 2 HAZİRAN (CUMA) GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR, ARAŞ. GÖR. DR. HATİCE GAZİ’YE ELDEN TESLİM EDEBİLİRSİNİZ.

23/05/2017

Tel: 0 (212) 473 70 00 / 17920