BlueSCities Resim Yarışması Ödül Töreni

Avrupa Birliği H2020 Programı kapsamında desteklenen kısa adı BlueSCities (Blueprints for Smart Cities: Developing the methodology for a coordinated approach to the integration of the water and waste sectors within the EIP Smart Cities and Communities) olan Avrupa Birliği Projesinin bir parçası olarak SUYUN ÖNEMİ temalı uluslararası bir resim yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya 11 ülkeden 6-12 yaş aralığında olan yaklaşık 400 öğrenci katılmıştır. Avrupa Birliği komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda yarışmada İstanbul’da bulunan Güvercintepe Ortaokulu öğrencilerinden Erol Dikmen isimli öğrenci birinci olmuştur. 24 Şubat 2017 tarihinde Güvercintepe Ortaokulu’nda bir ödül töreni düzenlenmiştir.  Törene İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cevza Melek Kazezyılmaz Alhan, İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nde araştırma görevlisi ve proje çalışanı Dr. Sezar Gülbaz, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Ekmekçi, İSKİ Şube Müdürü Dr. Mehmet Dikici, Okul Müdürü Aykut Taşan, eski Okul Müdürü Ersan ER, veliler ve öğrenciler katılmıştır. Törende Erol Dikmen’e birincilik ödülü Prof. Dr. Cevza Melek Kazezyılmaz Alhan tarafından verilmiştir. Ayrıca birinci olan resim “Urban Water Atlas for Europe” isimli atlasta kapak sayfası olarak basılacaktır.

Etkinliğe ait fotoğraflar ve haberler aşağıda yer almaktadır:

22/03/2017

Tel: 0 (212) 473 70 00 / 17920