Bölümümüze Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine!

Bölümümüzü bu sene kazanıp, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için kayıt yaptıran öğrencilerimizin, 8 Eylül 2017 cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek Zorunlu Hazırlık Yabancı Dil Yeterlilik sınavı sonuçları açıklandıktan sonra ders seçim işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Zorunlu Hazırlık Yabancı Dil Sınavı sınav yeri bilgileri için lütfen tıklayınız.

Öğrencilerimizin AKSİS sistemindeki profillerinde “Statü” bölümleri şu anda “Hazırlıkta” olarak görülmektedir. Sınavdan 70 ve üzeri not alıp başarılı olan öğrencilerimizin “Statü” bölümleri sonrasında “Kayıt Yenilemedi” olarak değişecektir.

Sınavdan başarılı olup ders almaya hak kazanan öğrencilerimizin AKSİS sistemi üzerinden seçmeleri gereken dersler aşağıda yer almaktadır:

• Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
  • Türk Dili I
  • Teknik İngilizce I
  • Matematik I
  • Fizik I
  • Genel Kimya
  • Endüstri Mühendisliğine Giriş
  • Bilgisayar Temelleri ve Programlamaya Giriş
  • Güzel Sanatlar I veya Beden Eğitimi I

Lütfen bu derslerin dışında, sistem size gösterse dahi, sistemden ders seçmeyiniz. Seçim işleminin ardından dersleriniz danışmanınız tarafından onaylanacaktır.

Herhangi bir problem yaşamanız durumunda danışman hocanız Dr. Sinem BÜYÜKSAATÇI KİRİŞ (sinemb@istanbul.edu.tr) ile irtibata geçiniz.

06/09/2017