Kontrol ve Otomasyon Dersi Seçimleri Hk.

Geçen sene ders çakışmalarının önüne geçilebilmesi için 4. sınıf ders seçimlerinde bağlantı koşulları kaldırılmıştır. Bu sebeple bu dönem ders seçimlerinde Mikroişlemciler II dersini almamış bazı öğrencilerin Kontrol ve Otomasyon dersini seçtikleri, dolayısıyla dersin kontenjanını doldurdukları görülmüştür. Kontrol ve Otomasyon dersinde laboratuvardaki PLC deney setlerinde deneyler yapılacak olup bu dersin temeli Mikroişlemciler II dersinde verilmektedir. Dolayısıyla Mikroişlemciler II dersini almadan Kontrol ve Otomasyon dersini seçmiş olan öğrencilerin dersi oluşturan deneylerin gerçekleştirilmesi esnasında zorlanabilecekleri düşünülmektedir. Bu sebeple öğrencilerimizin bu tercihlerini yeniden gözden geçirmeleri gerekmektedir.

07/02/2018