Bölümümüz ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odasının Birlikte Düzenlediği Uluslararası Konferansa Davet Çağrısı

Bölümümüz ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası’nın (GEMİMO) ortaklaşa düzenlediği “The Second Global International Conference on Innovation in Marine Technology and the Future of Maritime Transportation” adlı uluslararası konferans, 24-25 Ekim 2016 tarihlerinde Bodrum/Muğla’da gerçekleştirilecektir.

Bu konferansta ulusal ve uluslararası düzeyde denizciliğin bütün bileşenleri ele alınacak; denizcilik sektöründeki yenilikler, sorunlar ve öneriler tüm paydaşlarla detaylı olarak tartışılacaktır.

Denizciliğe ilgi duyan, sektördeki yenilikler hakkında bilgi edinmek isteyen üniversitemizin tüm mensuplarını ve ilgilenen diğer meslektaşlarımızı düzenlediğimiz bu konferansta görmekten onur duyarız.

Saygılarımızla.

Prof.Dr. Güler ALKAN

Kongre Düzenleme Komitesi Başkanı

Detaylı Bilgi İçin Konferans web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. (www.globalmaritimeconference.org)