Mezuniyet Töreni Hakkında

Bölümümüz Mezuniyet Töreni 5 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat 17.00‘da Avcılar Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi A Blok Konferans Salonunda yapılacaktır.

Törene katılmak isteyen son sınıf öğrencilerinin ad-soyad-öğrenci numarası  ve iletişim bilgilerini 26 Mayıs Cuma gününe kadar e-posta yoluyla olgayoksas@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

Kep-cübbe dağıtımı ve davetiye teslim işlemleri 29-30-31 Mayıs tarihlerinde saat 13.00-14.00 arası yapılacaktır. Kep-cübbe tesliminde 50 TL depozito alınacaktır.

Mezuniyet sunumuna eklenmek üzere kepli ve cübbeli fotoğraflarınızı ekteki formatta (sadece fotoğraf ve ad-soyad kısımları değiştirilecektir) e-posta ile olgayoksas@gmail.com adresine en geç 15 Haziran gününe kadar göndermeniz gerekmektedir. Göndereceğiniz dosya adının ÖĞRENCİNO_AD_SOYAD şeklinde olmasına dikkat ediniz. Yine mezuniyet sunumunda yayınlanmasını istediğiniz arkadaşlarınızla toplu çekilmiş fotoğraflarınız var ise aynı adrese gönderebilirsiniz.

Örnek Sunu Dosyası Linki

11/05/2017