ÜNİVERSİTE ADAYLARINA

Değerli Üniversite Adayları,

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü diğer üniversitelerin Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümlerinden farklı olarak  Güverte ve İşletme opsiyonlarında eğitim vermektedir.  Güverte opsiyonundan muzun olan öğrenciler Uzakyol Vardiya Zabitliği sınavına girmeye hak kazanırlar.  İşletme opsiyonundan mezun olan öğrenciler ise  denizcilik şirketlerinde, limanlarda, lojistik firmalarında işletme mühendisi olarak görev alırlar.

Bölümümüz Güverte opsiyonu eğitimi Uluslararası Denizcilik Örgütü STCW 2010 Konvansiyonu standartlarına göre yapılmaktadır. İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş eğitim kurumları arasındadır.

Yetkilendirilmiş eğitim kurumlarını görmek için burayı tıklayınız.

İstanbul Üniversitesi  Kampüs ve Öğrenci olanakları ile ilgili detaylı bilgi için burayı tıklayınız.

Bölümümüzle ilgili Üniversite Tercih Kılavuzu Açıklamaları için tıklayınız.

SİMÜLATÖR MERKEZİMİZ

24/07/2017