2017-2018 GÜZ DÖNEMİ ÖNCESİ DENİZ STAJINDAN DÖNECEK GÜVERTE ÖĞRENCİLERİ DİKKATİNE

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖNCESİ DENİZ STAJINDAN DÖNECEK TÜM GÜVERTE OPSİYONU ÖĞRENCİLERİ İÇİN ;

STAJ DEFTERİ SON TESLİM VE MÜLAKAT SINAV TARİHLERİ :

1.Deniz Stajından gelenler için ;

• Staj defteri son teslim tarihi : 25 Eylül 2017 (Pazartesi)
  • Mülakat sınav tarihi : 27 Eylül 2017 (Çarşamba)  28 Eylül 2017 (Perşembe)

2.Deniz Stajından gelenler için ;

• Staj defteri son teslim tarihi :   29 Eylül 2017 (Cuma)
  • Mülakat sınavı yapılmayacaktır.

Açıkdeniz Stajından gelenler için ;

• Staj defteri son teslim tarihi : 6 Ekim 2017 (Cuma)
  • Mülakat sınav tarihi : 9 Ekim 2017 (Pazartesi)

STAJLARINI YAPAN GÜVERTE OPSİYONU ÖĞRENCİLERİNİN STAJ DEFTERLERİ İLE BİRLİKTE GETİRMELERİ VE TESLİM ETMELERİ GEREKEN BELGELER:

1-      Her staj için (1. Deniz stajı, 2. Deniz stajı ve 3. Deniz stajı) ayrı bir staj defteri,

2-      Staj yapılan her gemi için ayrı olarak hazırlanmış Kaptan ve 1. Zabit değerlendirme formları (Kapalı zarf içerisinde, imzalanmış ve mühürlenmiş olarak),

3-      Pasaport aslı,

4-      Pasaport giriş çıkışlarının tamamının fotokopisi,

5-      Gemi personeli listesi, (orijinal ve fotokopileri),

6-      Kabotaj seferi yapan gemiler için Liman Başkanlığından alınan “Hizmet  Dökümü” (orijinal ve fotokopileri),

7-      Yurtdışı sefer yapan gemiler için Emniyet Müdürlüğünden alınacak “Giriş-Çıkış Belgesi” (orijinal ve fotokopileri),

8-      Açıkdeniz stajı dersi ile birlikte tüm stajlarını bitiren öğrencilerin Ambarlı Liman Başkanlığından alacakları 360 günlük stajı tamamladıklarına dair yazının aslı.

9-      Staj yapılan şirketlerden alınacak Hizmet Belgesi aslı.  ( öğrenci kendi sertifikaları için bir asıl da kendisine almalı)

10-
Stajyer Gemiadamı Cüzdanı aslı

11-    Stajyer Gemiadamı cüzdanı yazılı ve mühürlü sayfaların fotokopisi
NOT:

• Yukarıda sayılanların hepsi numara sırasına göre düzenlenmiş olarak basit bir dosya içinde teslim edilecektir.
  • Ayrıca Staj defterlerinin ve belgelerinizin arşivlenebilmesi için saklanacağı aşağıda resmi bulunan veya benzeri 1 adet “Lastikli Kalın Şeffaf Dosya” (3 staj defterinin de girebileceği büyüklükte) getirilecektir. (Önceden getiren ve dosyaları bulunan öğrencilerin tekrar getirmelerine gerek yoktur)

12

NOT: Stajlarla ilgili sorularınız için Araş. Gör. Olgay OKŞAŞ ile iletişime geçilecektir.

19/07/2017