Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından Mikrokirleticiler Çalıştayı düzenlendi.

Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri tarafından “Hastane Atıksularının Karakterizasyonu ve Arıtımı” konulu TÜBİTAK Projesi kapsamında, 6 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde Mikrokirleticiler Çalıştayı düzenlendi.

Çalıştaya, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 12 üniversite ve İSKİ’den araştırmacı ve temsilcilerden oluşan toplam 87 kişi katılım sağladı. Çalıştayda, mikrokirleticilerin su ve atık sularda bulunuşu, yönetimi ve arıtımı konularından oluşan 4 oturumda davetli 16 sunum yapıldı. Katılımcılarımızı, Beyazıt Merkez Kampüsümüzün tarihi dokusunda ağırlama şansına da sahip olduk.

Araştırma Üniversiteleri arasında yer alma kimliğimizle, bu tür toplantıların sayısının artarak devam etmesi dileklerimizle.

Organizasyon Komitesi
Gülsüm Yılmaz