Erasmus bilgilendirme toplantısı

12.09.2017 tarihinde Fakültemiz Ali Rıza Berkem Konferans Salonunda 2017-2018 dönemi hibeli ve hibesiz Erasmus programı kapsamında yurt dışına gidecek olan ve Fakültemize yurt dışından gelen öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıda öğrencilerimze yurt dışına çıkmadan önce yapmaları gereken önemli konular aktarılmış, onların merak ettikleri ve çözüm aradıkları sorulara yanıt verilmiştir. Ayrıca daha önceki dönem Fakültemizden yurt dışında Erasmus kapsamında yararlanmış öğrencilerimizle ilk kez yurt dışına çıkacak olan öğrenciler karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunmuşlardır. Öğrencilerimizin yurt dışında üniversite eğitiminden, sosyal yaşama dair her türlü merak ettikleri konular hakkında bilgi alma şansları olmuştur. Öğrencilerimizin merak ettikleri sorular Fakülte koordinatörümüz Prof.Dr. Ali İsmet KANLI ve Dekanlık Personelimiz Mitat Adeka tarafından yanıtlanmıştır. Ayrıca Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü Ersamus koordinatörü Yrd.Doç.Dr. İbrahim GÜNEŞ ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Ersamus koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Tolga ENSARİ tarafından öğrencilere ek bilgiler verilmiştir.

13/09/2017