GÜNCE 2017

Güncel Konularıyla Çevre III (GÜNCE 2017) olarak üçüncüsünü düzenleyeceğimiz etkinliğimizde (www.iugunce.com), Üniversitelerimizin Çevre Mühendisliği  Bölümü öğrencilerinin; eğitim ve araştırma ile ilgili bilgi paylaşımını artırmalarını ve ortak çalışma alanlarının oluşmasını hedeflemekteyiz.

İlk iki GÜNCE’de, “sucul ekosistemler, ekoloji, eko-enerji, küresel ekolojik uygulamalar, kentleşme ve çevre sorunları, çevre ve ekonomi” ana başlıklarında yapılan başarılı sunumlar dikkat çekmişti. GÜNCE 2017’de “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (Sustainable Development Goals (SDGs)” temalı sunumları ve posterleri bilimsel komitemiz değerlendirecek; dereceye giren sunum sahipleri ödüllendirilecektir. Etkinliğe katılım için ücret talep edilmemekte, ayrıca katılımcılara “katılımcı sertifikası” verilmektedir.

GÜNCE’2015 ve GÜNCE’2016 için başarısında emeği olan başta İ.Ü. Mühendislik Fakültesi olmak üzere; İstanbul Sanayi Odası Çevre ve Enerji Şubesi, konusunda yetkin Çevre Mühendisleri ve İÜ Çevre Mühendisliği Bölümü ile ortak projeleri olan sanayii ve teknoloji şirketlerinin katılımları beklenmektedir. Davet edilen konuşmacılarımızın, bilimsel ve teknolojik yenilikleri tanımlayıcı sunumları ile öğrencilerimize yeni ufuklar kazandıracağına inanıyoruz. GÜNCE’2017‘ye katılmak isteyen tüm katılımcı ve dinleyicileri; İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü olarak 10 Mayıs 2017 tarihinde aramızda görmekten büyük keyif ve onur duyacağız.

12/04/2017