Makine ve Teknolojileri Günleri 17 Etkinliği

et

Makine Mühendisliği Teknolojileri Kulübü, 20. yılını kutlarken çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Bu yıl 20.si düzenlenecek “Makine ve Teknoloji Günleri’17” etkinliği, 11-12-13 Nisan 2017 tarihlerinde Mühendislik Fakültesi Prof.Dr.ALİ RIZA BERKEM konferans salonunda düzenlenecektir.

Geçmişten günümüze, sektörde önem arz eden kişileri ve kuruluşları, üniversite sanayii iş birliği platformunda bir araya getirmeyi hedef alan etkinlik; Otomasyon, Otomotiv, İklimlendirme, Enerji, Endüstri 4.0, Yazılım, Biyomekanik, Endüstriyel Uygulamalar ve Savunma Sanayi alanlarında, Seçkin Firmaların Yöneticileri ve Uzmanların katılımı ile gerçekleşecektir.

Etkinlik süresince çekilişlerle hediyeler dağıtılacak olup katılım sertifikaları verilecektir. Katılımcıların kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Etkinliğe, tüm öğrenci ve öğretim üye/elemanlarımız davetlidir.

Organizasyon: Makine Mühendisliği Teknolojileri Kulübü

Kayıt olmak için https://lnkd.in/gDGssY4