Export date: Sat Nov 18 0:49:21 2017 / +0000 GMT

İstanbul Sanayi Odası Temsilcileri Fakültemizi Ziyaret Etti

08.12.2015 günü İstanbul Sanayi Odası (İSO) temsilcileri Fakültemizi ziyaret etmiştir. Ziyarette Fakültemiz Kimya Mühendisliği Bölümü ile toplantı gerçekleştirilerek Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde neler yapılabileceği konusunda görüş alış-verişinde bulunulmuştur. Toplantı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bilgin başkanlığında gerçekleştirilmiş ve toplantıya İSOKOBİ Hizmetleri Şubesi Müdürü Burçin Değirmencioğlu ve İSO KOBİ Hizmetleri Şubesinden Berke Turgay Gezer, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsmail İNCİ, İÜ TTM Müdürü Prof. Dr. Erol İnce ve İÜ TTO' dan Kayhan Bayazıt,   Kimya Mühendisliği Bölümünden ise Prof. Dr. Gülten Gürdağ, Prof. Dr. Süheyla Çehreli, Doç. Dr. Ali Durmuş, Doç. Dr. Serkan Emik, Doç. Dr. Dilek Özmen, Doç. Dr. Lutfullah Sevgili ve Doç. Dr. Faruk Öksüzömer katılmışlardır.  Toplantıda üniversite-sanayi işbirliğinin etkin bir biçimde sağlanması için bölümümüz Öğretim Üyelerinin uzmanlık alanlarının ve bölümümüz araştırma faaliyet ve imkanlarının sanayicilere net bir şekilde iletilmesinin sağlanması gerekliliği ortaya çıkmıştır.  Toplantıda sanayicilerin problemlerinin çözümünde çok hızlı sonuç almak istedikleri, diğer yandan da üniversite tarafından geliştirilen çözüm projelerinin araştırma içerikli olması nedeni ile daha uzun sürede sonuçlandığı konusunda tartışılmış ve bu konuda neler yapılabileceği konusunda sanayici ve araştırmacıların bir araya gelecekleri bir toplantının faydalı olacağı kanaatine varılmıştır.

Post date: 2015-12-30 19:06:59
Post date GMT: 2015-12-30 17:06:59

Post modified date: 2015-12-30 19:22:22
Post modified date GMT: 2015-12-30 17:22:22